Het menu
Ik onderscheid mij in het maken van op maat gemaakte menu’s. Omdat ik met seizoensgebonden en luxe ingrediënten werk heb ik geen vaste prijs. Op basis van jouw wensen maak ik een offerte waar alle prijzen staan vermeld, met uitzondering van eventuele parkeer- of reiskosten.
Signature menu
Mijn “menu de la maison”, een signature menu dat toegankelijk en verfijnd is geeft een impressie.
“Wat ik bedoel met ambacht? Ik bak op de dag van jouw diner verse brioche en draai het ijs op terwijl je geniet van een amuse en een goed glas champagne.”
– Peter Dantuma
Amuse
Een hoorntje van pompoen,
gevuld met een mousse van forel en gel van ponzu.
Voorgerecht
Kingfish met texturen van komkommer,
kaffir limoen, daikon en emulsie van yoghurt.
Tussengerecht
Bisque van langoustine, ravioli van Noordzee krab,
gestoofde zilte groenten en ingemaakte venkel.
Hoofdgerecht
Runder-entrecote met aardappel popcorn, pommes Anna, snijboonlint, flan van knolselderij, geschaafde truffel en een jus van sherry.
Dessert
Luchtige mousse van pure chocolade, roomijs en meringue van koffie, passievrucht-koriander vinaigrette en kardemom anglaise.
Afsluiter
Koffie of thee met huisgemaakte friandises.
Wijn arrangement
Vanaf vier personen bied ik een wijn arrangement aan. Ook kun je kiezen voor een wijnarrangement samengesteld door een sommelier.
Het is ook mogelijk om wijnen per fles te bestellen, ik heb een uitgebreide lijst klaar te liggen met mijn favoriete wijnen die ik door de jaren heen heb mogen proeven.
Neem contact op
Meer informatie of een offerte?
peter@chefdelamaison.nl | 06 81 68 51 27
Voer je gegevens in voor de aanvraag van een offerte.