Selecteer een pagina

Het menu

Ik onderscheid mij in het maken van op maat gemaakte menu’s. Omdat ik met seizoensgebonden en luxe ingrediënten werk heb ik geen vaste prijs. Op basis van jouw wensen maak ik een offerte waar alle prijzen staan vermeld, met uitzondering van eventuele parkeer- of reiskosten.

Signature menu

Mijn “menu de la maison”, een signature menu dat toegankelijk en verfijnd is geeft een impressie.

“Wat ik bedoel met ambacht? Ik bak op de dag van jouw diner verse brioche en draai het ijs op terwijl je geniet van een amuse en een goed glas champagne.”

– Peter Dantuma

Amuse

Een hoorntje van pompoen,
gevuld met een mousse van forel en gel van ponzu.

Voorgerecht

Kingfish met texturen van komkommer,
kaffir limoen, daikon en emulsie van yoghurt.

Tussengerecht

Bisque van langoustine, ravioli van Noordzee krab,
gestoofde zilte groenten en ingemaakte venkel.

Hoofdgerecht

Runder-entrecote met aardappel popcorn, pommes Anna, snijboonlint, flan van knolselderij, geschaafde truffel en een jus van sherry.

Dessert

Luchtige mousse van pure chocolade, roomijs en meringue van koffie, passievrucht-koriander vinaigrette en kardemom anglaise.

Afsluiter

Koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Wijn arrangement

Vanaf vier personen bied ik een wijn arrangement aan. Ook kun je kiezen voor een wijnarrangement samengesteld door een sommelier.

Het is ook mogelijk om wijnen per fles te bestellen, ik heb een uitgebreide lijst klaar te liggen met mijn favoriete wijnen die ik door de jaren heen heb mogen proeven.

 

Neem contact op

Meer informatie of een offerte?
peter@chefdelamaison.nl  |  06 81 68 51 27

Voer je gegevens in voor de aanvraag van een offerte.

Lunch/diner

10 + 4 =